heavenly day

De kracht van het team

Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success. Henry Ford

Belangrijke succesfactoren voor teams zijn: heldere doelstellingen, gezamenlijke verantwoordelijkheid, open communicatie, wederzijds respect en flexibiliteit. Maar ook succes oogsten, daarvan leren en verder uitbouwen.

Met de kracht van het team bouwen jullie een stevig fundament voor een solide en daadkrachtig team. Door elkaars talenten te ontdekken, je bewust te worden van de verschillen en overeenkomsten, elkaar echt te leren kennen, in alle openheid te communiceren en toe te werken naar een professionele vriendschap.

De kracht van het team gaat uit van de kracht die reeds aanwezig is. Als basis voor het bouwen van een stevige toekomst. Voor het team en de organisatie. Op welk succesverhaal kan het team leunen. Wat ging er goed en waarom? Welke handvatten geeft dat voor de toekomst? Hoe gaan we dat dan vormgeven?

Een programma voor (management) teams die zich echt willen verbinden en effectief en succesvol willen zijn. Bestaande uit individuele opdrachten, presentaties, interviews, goede gesprekken en een groepsopdracht. Om jullie creativiteit een boost te geven en nieuwe wegen te ontdekken wordt met professionele beeldend kunstenaars gewerkt aan collages, beelden en tekeningen.