Michel Carree – DM Desk

“Herald is een inspirerende, betrokken en inventieve trainer. Een teambuilder die sterke punten nog sterker maakt, maar die ook de vinger op de zere plek durft te leggen. Een aanrader voor iedereen die out-of-the-box organisatie-advies zoekt waar je wat mee kunt.”

Femke Hendrickx – Woonbedrijf

“JOOPs belooft maatwerk en levert dit ook. Tijdens een kennismakingsgesprek stelt Herald de juiste vragen, begrijpt daardoor snel waar de focus gelegd kan worden en denkt hierin mee. De teamdag was geweldig, goed georganiseerd maar met de ruimte om flexibel om te gaan met nieuwe / andere input. Ik kan iedereen aanraden om in gesprek te gaan met JOOPs / Herald als je op zoek bent naar een teamdag die anders is, maar gegarandeerd door het hele team als een geweldige dag wordt ervaren!”

Trudy van Diest – Croda

“Ik heb Herald een half jaar geleden leren kennen als een enthousiasmerend en gedreven initiator die je zonder moeite meeneemt in nieuwe ideeen en mogelijkheden. Een goed luisterend oor en helder analyserend. Hij weet mensen van diverse richtingen zonder moeite bij elkaar te brengen. Betrouwbaar en vakkundig.”

Madeleine Fraters – acteur

“Als ik Herald wil typeren doe ik dat het best door hem te omschrijven als iemand die kijkt naar wat er op het moment nodig is. Ik ken weinig mensen die zo goed kunnen improviseren (ofwel, die het lef hebben om van een goed voorbereid programma af te stappen) om aan te sluiten bij een groep. Uiteraard heeft deze warme persoonlijkheid meer kwaliteiten (naast zijn enorme gedrevenheid ga ik die hier verder niet allemaal opsommen), maar geloof me, zijn improvisatievermogen is top!!”

Sip Koole – directeur Spijkman training en organisatieadvies

Herald is slim en creatief. Zijn betrokkenheid en ‘willen weten’ maakt dat hij erg goed in staat is aansluiting te vinden bij de deelnemer.  Als trainersacteur bijt hij zich vast in het jargon en de achtergrond informatie van branches als accountancy en letselschade.