Time management. Slim omgaan met je tijd!

Wat is tijd eigenlijk? Soms heb je er zeeën van, dan weer lijkt het door je vingers te glippen. Wel duidelijk is dat steeds meer professionals het gevoel hebben dat ze geen grip meer hebben op hun tijd. Daarom deze interactieve workshop met belangrijke tips en tricks om effectief om te gaan met je tijd.

Het tempo ligt hoog vandaag de dag. Er is geen tijd bijgekomen, maar we zijn wel wel meer gaan doen. Belangrijk dus om goede keuzes te maken, prioriteiten te stellen, strak te plannen en ook eens NEE te zeggen.

Samen met Hebbes Academy ontwikkelden wij de interactieve workshop TIME-is-on-my-side. Naast belangrijke tips uit Time Management ook aandacht voor het fenomeen tijd en wat we er zoal mee doen. En de mogelijkheid om met een acteur eens lekker te oefenen met NEE-zeggen.

TIME-is-on-my-side is geschikt als in-company voor organisaties die medewerkers willen helpen effectiever om te gaan met hun tijd. Beschikbaar als interactieve presentatie van 90 min of workshop van een dagdeel of dag.