presenteren

Presenteren met durf en overtuiging

Een gouden idee verkopen in het management team? Een klant, leidinggevende of medewerker overtuigen van de waarde van je idee? Of een toespraak houden bij een jubileum? Misschien gieren de zenuwen door je keel bij de gedachte alleen.

Maar presenteren hoort bij je vak. 1-op-1 met een klant, of voor een zaal van 200 toehoorders. Hoe zorg jij voor een captive audience en het gedroomde effect? Door je plankenkoorts te overwinnen en vol overgave je enthousiasme te delen. Van zenuwen naar gezonde spanning dus.

Zoals de acteur die elke avond in de spotlight staat om het verhaal te vertellen zetten we je in deze training op het toneel. Letterlijk. De dag start met het geven van een presentatie. Op basis van je verhaal en de feedback uit de groep werken we vervolgens aan de kracht van de inhoud, aan lichaamshouding, intonatie, stemgebruik en praten met handen en voeten. Kortom, het praatje en het plaatje.

De dag eindigt met het geven van dezelfde presentatie. Met meer rust, flair, bezieling en overtuigingskracht.

Deze training wordt gegeven door een trainer uit het bedrijfsleven en door een acteur. De plaats van handeling is een theater bij jou in de buurt. Programma van 1 dag. Maximale groepsgrootte 8 personen.