regiekopie

Regie op je eigen loopbaan

“Tot nu toe ging alles eigenlijk vanzelf. Ik rolde van de ene baan in de andere. Maar, doe ik nu eigenlijk wel wat ik wil doen?” “Ik heb weinig perspectief bij mij huidige werkgever. Ik wil iets anders, maar wat?” “Al een tijdje zonder werk. Ben druk met solliciteren en netwerken, maar echt succesvol ben ik nog niet… Wat te doen?”

Herkenbaar? In het programma Regie op je eigen loopbaan ontdek je met een aantal gelijkgestemden je talenten, bouw je aan een klinkend cv, krijg je inzicht in je ambities, maak je vervolgstappen concreet en oefen je intensief met het voeren van gesprekken. Jij en de groep activeren elkaar en helpen elkaar echt verder.

In dit programma werken we met T-AS (training active staging), een bijzondere methode om inzicht te krijgen of te oefenen met effectieve strategieën om jouw doel te bereiken. TAS wortelt in het theater en zorgt dat je op luchtige en verhelderende manier inzicht krijgt in je drijfveren of belemmeringen.

De trainers in dit programma hebben een achtergrond in het theater en bedrijfsleven en zijn bovendien gecertificeerd in T-AS (psychodrama, voice dialogue, speels trainen en coachen). Dat garandeert jou als deelnemer een zinvol, maar ook leuk programma.

Regie op je eigen loopbaan is geschikt als in-company voor organisaties die medewerkers willen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Werk samen met de groep toe naar een zinvolle en logische stap in je carrière.