flyer het merk jij p1

Het merk JIJ. Versterk je impact met personal branding

Apple. Nick en Simon. H&M. Obama. Sterke mensen en merken die beelden en gevoelens oproepen. Zich daarmee onderscheiden en ook nog eens heel succesvol zijn. Welke talenten heb jij? Hoe maak jij onderscheid en zorg jij dat je succesvol bent?

In het merk JIJ bouw jij aan je eigen merk. Een merk dat gebaseerd is op jouw dromen, levensdoelen, talenten, passie, specialisme, karakter en voorliefdes.

Het bouwwerk helpt jou jezelf en anderen duidelijk te maken wie je bent, wat je doet en waarom jij bij uitstek degene bent die de juiste oplossingen biedt.

Daardoor word jij binnen je eigen organisatie en voor klanten zichtbaarder en succesvoller. Omdat ze helder voor ogen hebben wie jij bent en wat je kunt. Ook kan het jou helpen bij het vormgeven van je eigen loopbaan.

In het programma werk je met acteurs aan de kracht en het effect van je non-verbale communicatie. We zetten je letterlijk op een podium en werken aan uitstraling, lichaamstaal, mimiek, stemgebruik en meer.

Een programma voor professionals en adviseurs die niet alleen een product, maar ook zichzelf moeten verkopen. Of meer grip willen krijgen op hun eigen loopbaan.